Dr. Pozsgay Katalin

Rendelővezető fogorvos, Megyei szakfelügyelő főorvos

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem 1983-ban. Egy rövid ideig a Pécsi gyermekfogászaton dolgoztam, majd 1986-tól Veszprémben folytattam a betegellátást: először a rendelőintézetben, majd 1988-tól magánrendelés formájában is. Szakmai tudásomat a szakorvosképzésben is hasznosítom, ugyanis tutori feladatokat látok el: már több mint 8 fogorovost segítettem a szakorvosi cím elnyeréséhez. Fő szakterületem a fogpótlások készítése, de sok éves gyakorlat birtokában a fogászat legkülönfélébb területeinek problémáit is sikerrel, a betegeink megelégedésére oldom meg.

Szakvizsgáim:

• Fog- és szájbetegségek szakorvosa
• Konzerváló fogászat és fogpótlástan
• Fogpótlástan szakvizsga

Dr. Kovács Szilárd

Fogorvos

Diplomámat 2019-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, a fogpótlástan szakvizsgára ebben az akkreditált rendelőben készülök fel. Ennek megfelelően a rögzített és kivehető pótlások készítésében máris nagy jártasságot szereztem.

A fogászat összes szakterületén egyre jobb felkészültséggel tevékenykedem. Munkám során a legmodernebb technikák alkalmazását és a beteg komfortérzetének biztosítását fő feladatomnak tekintem.

Horváth Csabáné

Fogászati asszisztens és klinikai fogászati higiénikus

Nagy empátiával és tapasztalattal segítem a páciensek gyógyítását, valamint önállóan végzem a szájhigiénés kezeléseket.

Monostori Nikolett

Fogászati asszisztens és klinikai fogászati higiénikus

Alapos munkával járulok hozzá a rendelő működéséhez, emellett pedig önállóan végzek szájhigiénés kezeléseket.

Rólunk mondták